ADDKEY. Een licentiebestand toepassen

Pas het licentiebestand toe om Kaspersky Endpoint Security te activeren. Als het programma al is geactiveerd, wordt de licentie toegevoegd als een reservelicentie.

Syntaxis van opdracht

ADDKEY <bestandsnaam> /login=<gebruikersnaam> /password=<wachtwoord>

Licentiebestand

<bestandsnaam>

Naam van licentiebestand.

Authenticatie

/login=<gebruikersnaam> /password=<wachtwoord>

Gegevens van gebruikersaccount. Deze gebruikersgegevens moeten alleen worden ingevoerd als Wachtwoordbeveiliging is ingeschakeld.

Voorbeeld:

avp.com ADDKEY file.key

Raadpleeg ook:

Over het licentiebestand

Activeringswizard gebruiken voor de activering van het programma